AANMELDING RADIOSTATION


Is uw radiostation van plan om de reeks van 150 programma-uren "60 Jaar Nederpop" uit te zenden? U bent van harte welkom! Vul hieronder het aanmeldformulier volledig in en verstuur het. Dan laten we daarna zo snel mogelijk weten hoe u een en ander kunt realiseren. Lees s.v.p. alvast de technische specificaties door en vergeet uiteraard niet om het/de uitzendtijdstip(pen) in te vullen.

Om misverstanden te voorkomen: voor de 150 programma-uren "60 Jaar Nederpop" hoeft niet betaald te worden; ze zijn GRATIS!

Hoe kunnen we uw radiostation het beste kwalificeren? Vink de keuze aan s.v.p.
Internetstation
(LP)AM zender
Lokale omroep
Streekomroep
Regionale omroep
Landelijke omroep

Ja ik ga akkoord met onderstaande drie voorwaarden van "60 Jaar Nederpop":

1. De programma's zijn alleen bedoeld voor uitzending op bovengenoemd radiostation. Deze programma's op een andere wijze verspreiden, wordt aangemerkt als het verveelvoudigen of openbaar maken van door de Auteurswet beschermd intellectueel eigendom en is wettelijk verboden.

2. De programma's dienen in zijn geheel te worden uitgezonden. Het is niet toegestaan daarin wijzigingen aan te brengen, zonder uitdrukkelijke toestemming van de producent van "60 Jaar Nederpop".

3. De Buma Cultuur-billboards aan het begin en eind van de programma's dienen duidelijk hoorbaar te worden uitgezonden.

Uitzenden?

Iedere publieke of commerciële lokale, regionale, landelijke en/of internetradiozender in ons land mag de serie radioprogramma's van 60 jaar Nederpop GRATIS uitzenden.

Elke week in 2018 komen er drie verse uren bij. In totaal omvat de serie dus liefst 150 gepresenteerde radio-uren.

Interesse om mee te doen? Meld je omroep dan onmiddellijk aan via het aanmeldformulier.

Hoe klinkt het?

Luister hier naar de demo die speciaal gemaakt is om een indruk te geven van hoe de radio-uren van 60 jaar Nederpop ongeveer gaan klinken.

Let op: de gedraaide liedjes zijn ingekort voor een snellere beluistering en de hier gebruikte vormgeving is slechts tijdelijk; er wordt nog een professioneel ingezongen jinglepakket geproduceerd.

Radiodemo van
6o jaar Nederpop

Buma Cultuur

Luisteren? Klik op het pijltje links.
Downloaden? Gebruik de pijl rechts naast de volumebalk of klik met de rechtermuisknop op de afspeler en kies voor audio opslaan als.

Contact

Meer weten? Maak dan gebruik van het contactformulier of stuur ons een mailtje.